Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

1: Chengdu Fengke Precision Tool κοβάλτιο Ltd, .located στην πόλη του ξύλινου βιομηχανικού πάρκου σε Chengdu, Κίνα. Εργαλείο Fengke εξειδικευμένο στην παραγωγή Ε&Α και τις εμπορικές συναλλαγές εισαγωγής-εξαγωγής των τεμνόντων εργαλείων καρβιδίου βολφραμίου πάνω από 20 έτη.

Συμπεριλαμβανομένης της ξυλουργικής, της τέμνουσας ίνας, της κοπής μετάλλων, της κοπής συσκευασίας και των εργαλείων μηχανημάτων κατασκευής, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως στην ξύλινη κατασκευή επίπλων, κοπή μετάλλων, μηχανήματα κατασκευής, συσκευασία εγγράφου. Στις εγκαταστάσεις 20.000 τετραγωνικός-μετρητών, πάνω από εργασία 100 προσωπικού εδώ. Το ετήσιο ποσό ικανότητας προϊόντων είναι 10.000.000 -20.000.000, τα προϊόντα πωλούν καλά σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές.

 ΚΙΝΑ Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

2: Η τελειότητα παράγει το θρεπτικό σύστημα διοίκησης και το ακριβές μέτρο επιθεώρησης.

Το εργαλείο Fengke έχει επενδύσει το σύστημα διαχείρισης προγράμματος και το σύστημα διαχείρισης πληροφοριών για να κάνει τις πληροφορίες μοιραμένος, ακριβής και γρήγορος, ώστε να βελτιωθεί η διοικητική αποδοτικότητα.

ΚΙΝΑ Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

3: Δεσμευμένο πιό έξυπνα, το εργαλείο Fengke κατέχει τον πάνω από 100 προηγμένο εξοπλισμό, αναπτύσσει περισσότερες από 50 διαφορετικές τυποποιημένες προϊόντα και εκατοντάδες των προσαρμοσμένων στοιχείων.

Η προηγμένη όργανο μέτρησης έχει εξασφαλίσει εκείνη την σημαντική ποιότητα των προϊόντων, για την εμφάνιση, τη διάσταση, τη μηχανική λειτουργία απόδοσης, την ακρίβεια, την αντοχή και τη σκληρότητα της Ε&Α νέων προϊόντων στο εργοστάσιο.

ΚΙΝΑ Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

4: Οι ταλαντούχοι εμπειρογνώμονες και οι δημιουργικοί επαγγελματίες που έχουν πάνω από 20 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα προσχώρησαν στο τμήμα Ε&Α μας. Το εργαλείο Fengke καυχάται πάντα των ικανών ομάδων του, που ειδικεύονται αντίστοιχα στην επιχειρησιακή παραγωγή και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

ΚΙΝΑ Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Μάρτιος, 2019 Chengdu Fengke Precision Tool Ltd,.αύξησε 3 γραμμές για λεπίδες κοπής και καρβίδιο βολφραμίου.

 

Σεπτ.2018 Chengdu Fengke Precision Tool Ltd,.αφαιρείται στο νέο μας μεγάλο εργοστάσιο και αναπτύσσει άλλα προϊόντα καρβιδίου βολφραμίου και αυξάνει τον προηγμένο εξοπλισμό 5 τμχ για να βελτιώσει την παραγωγική μας ικανότητα.

 

Αύγουστος 2017 Chengdu FengkeΤσιμεντωμένο Καρβίδιο Ltd, αγόρασε μια περιοχή για να χτίσει το νέο μας μεγάλο εργοστάσιο στην Ξυλουργική Μηχανή στο Dayi και μετονομάστηκε σε Chengdu Fengke Precision tool Ltd.

 

Ιούνιος, 2014-2016Chengdu FengkeΤσιμεντωμένο Καρβίδιο Ltd,.πωλούνται Indexable μαχαίρια No.1 στην Κίνα.

 

Μάιος, 2011 Chengdu FengkeΤσιμεντωμένο Καρβίδιο Ltd, ίδρυσε το δικό του Τμήμα Ε&Α.

 

Απρίλιος, 2010 Chengdu Fengke Τσιμεντωμένο Καρβίδιο Ltd,.άρχισε να εξάγει στην Κορέα, το Βιετνάμ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Ρωσία και ούτω καθεξής.

 

Μάρτιος, 2009 Chengdu Fengke Τσιμεντωμένο Καρβίδιο Ltd,.μεταφέρθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή Wen Jiang, όπου το εργοστάσιο που καλύπτει μια έκταση περίπου 5000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Ιούνιος, 2007 Chengdu Fengke Τσιμεντωμένο Καρβίδιο Ltd,.δημιούργησε το δικό του μικρό εργοστάσιο.

 

Φεβρουάριος 2006 Chengdu Fengke Cemented Carbide Ltd,.ιδρύθηκε στην πόλη Chengdu.

 

video
<-Video
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Fengke

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Chengdu Fengke Precision Tool Co., Ltd. Πιστοποιήσεις